Verslag woensdagavondrit 2024

Verslag Zaterdagavond rit 2024
24 augustus 2024
Show all

Verslag woensdagavondrit 2024

Woensdag 7 augustus 19:00 stonden we klaar om de woensdagavond zomerrit van 100km te gaan verrijden. 17 motoren en weer geen duo. We vertrokken in 1 grote groep met Jan als voorrijder.

<Klaar voor vertrek.

De route werd foutloos gereden. zoals we van Jan gewend zijn. De rit ging binnendoor naar Gorinchem en de Afslag Werkendam op de A27. Ik weet nog dat we bij de Werkendamse rotonde de derde afslag namen. Ik heb volgens mij in een trance gereden want verder kan ik me niet veel van de rit herinneren.

Ik weet wel nog dat ik het een leuke route vond met een stukje snelweg. Wellicht de A27 bij Hank. Daarna een stuk binnendoor naar de A16 bij Moerdijk en vanaf daar de N3 naar Alblasserdam en de dijk op naar de Klok in Kinderdijk. Daar zijn we meer geweest. Een maatje van Jan is daar de eigenaar. Hij had de parkeerplaats voor voor ons gereserveerd. Ik kon me nog herinneren dat ze tapcola schenken en de tap slecht is afgesteld, dus dooie cola. Maar niet getreurd ze hebben daar wel iets anders lekkers.

 

Het was prachtig weer, dus konden we lekker buiten zitten. Het bittergarnituur die we cadeau kregen was ook niet verkeerd.

Hieronder een foto-impressie van de stop bij de Klok. Waar Arnold wat vooraanzichtfoto’s maakte.

Daarna via de dijk naar D’n Balie, waar we een keer binnen nababbelden.

Morgen alweer de vroege vogelrit. Tot dan.